Beoordelingen van Bella Borne Borne

Recente recensies van Bella Borne Borne

5 sterren na 57 reviews

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed en lekker warm, namelijk laten bezorgen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en heeeeeel lekker

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was weer super snel. We hebben de lasagne nu 2x besteld. Hij is erg lekker maar deze keer was hij veel te zout. Ook zaten er zwarte blaren (vorige keer ook) bovenop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten.!Goed op smaak en temperatuur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. Helaas kregen we niet hetgeen we besteld hadden. Wij hadden shoarma 2 besteld, maar kregen shoarma 1 geleverd. Hopelijk de volgende keer beter!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beetje weinig vulling calzone.Verder prima

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker, ik ken geen betere!! snel bezorgd, en over heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor iDeal betaling wordt 0,25 cent in rekening gebracht. Fles rode wijn wordt niet geleverd omdat korting is gegeven. Beide items heb ik niet op de webpagina zien staan!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ,

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:00 bestellen, via mail bevestigen dat de verwachte bezorgtijd 17:35 uur is en dan pas om 17:50 uur bezorgen is slecht. Stom ook met alle concurrentie in Borne! Ik wil juist de lokale ondernemers sturen niet de grote Domino’s. Maar ik ben bang dat je zo automatisch die kant op moet.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend weer.Hoeveelheid prima!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snel geleverd!

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima, maar niet super. De smaak van de shoarma was oké, aardappeltjes waren wat slap en konden echt stukken beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed voor elkaar en precies op tijd bezorgd. Al had ik de “sla” op m’n kapsalon liever wat verser gezien.

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

voor de optie afhalen gekozen, super aardige man en mijn eten was precies op tijd klaar. Eten altijd al heerlijk geweest hier. :)

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste shoarma van Borne

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten hoor, maar jammer dat we shoarma + zonder de ui, paprika en champignon voor de derde keer niet kregen. Staat wel op de bon maar niet geleverd wel er voor betaald! Misschien moet je het een andere naam geven? Het + teken weg laten en vervangen door een woord; extra of plus. Zodat de keuken weet wat er gevraagd wordt. Een teken wordt snel over het hoofd gezien. Maar zoals gezegd; prima eten, echt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit eerder hier eten besteld. Uur moeten wachten op eten. Porties erg klein, had een super shoarma genomen.was een normale portie. Kapsalon ook klein. Pitabroodje bijna koud ondanks aluminium folie. Wij zijn niet tevreden.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bella Borne altijd top. Dus ook vandaag weer genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom heerlijk. Bestellen graag bij Bella Borne!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snel bezorgd.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heel erg lekker.....5 sterren. De lasagna vonden we niet lekker... Varkensgehakt ipv rundergehakt...denk ik en de ham smaakte erg zout....2 sterren maximaal...hebben bijna de helft weggedaan.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker en goed warm. Maar dat is altijd zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Wel jammer dat als je aangeeft dat je rond 18.30 uur het eten bezorgt wil hebben dat ze om 17.50 uur al voor de deur staan met het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De beste pizza’s in Borne en omstreken.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte wel goed maar niet erg prettig verkeerde pizza was bezorgd 😠

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en lekker

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s voor prima prijs! Bezorging exact op aangeven tijd. En extra leuk; 10% korting bij online bestellingen.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, netjes verpakt en warm. Met speciale wensen wordt rekening gehouden. Het eten smaakte heerlijk. Een aanrader!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren weer lekker. Op tijd bezorgt en goed warm.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk smikkelen !!!!!

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

shoarma was wat minder (smaak) dan keren daarvoor, pizza had te harde (zwarte) randen, jammer, we waren anders gewend!!